2016-07-08 14:21:49• hírek • Kocsis Zoltán

Olyan részeg volt, azt se tudta, melyik sávban közlekedik

fotó: presasm.ro
fotó: presasm.ro

Nehéz jelzőt találni a részeg kifejezés elé, hogy az élethűen megfogalmazza, mennyire volt ittas az a gépkocsivezető, aki még csütörtök délután ütközött össze egy szabályosan közlekedő személygépkocsival.

A baleset 17.20-kor történt Szatmárnémetiben, az Arinului utcán. Az 52 éves O.I. személygépkocsijával a szemben közlekedők sávjában haladt, amikor összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik személygépkocsival, amelyet P.L. vezetett.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, kiderült azonban, hogy O.I. alaposan a pohár fenekére nézett, mielőtt kormányhoz ült: 1,13 mg/l alkoholszintet regisztrált a szonda a leheletében.

Mintegy két órával később történt egy másik baleset is a megyeközpontban, az Olimpia-stadion közelében. A 20 éves I.C. Daciájával a Szentvér (Grigore Ureche) utcáról érkezve nem adott elsőbbséget egy Ford típusú személygépkocsinak, amelyet a 40 éves C.I. vezetett. A balesetben a Dacia utasa, egy 26 éves személy kisebb sérüléseket szenvedett - ebben az esetben egyik érintett sem fogyasztott alkoholt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: