2015-05-11 16:33:08• hírek • Kocsis Zoltán

Ollóval is megkínozták haláluk előtt a csecsemőket

Alig néhány órát élhetett az a két csecsemő, akiknek holttestét csütörtök éjszaka egy guberáló találta meg Szatmárnémetiben egy kukában - többek között erre a következtetésre jutottak az igazságügyi orvostani szakértők.

A voceatransilvaniei.ro hírportál értesülései szerint megdőlt az a korábbi feltételezés, hogy a két csecsemő koraszülött lett volna: egyikük 45, a másikuk pedig 47 centiméteresen jött a világra. Szinte biztos, hogy alig néhány órával születésüket követően dobták be őket a kukába, mert a kartondobozban megtalálták mellettük a méhlepényt is. Döbbenetes, hogy ezen idő alatt a két kislányon több vágott sebet is ejtettek, vélhetően egy ollóval.

Ezzel együtt a szakemberek nem tudták megállapítani a szülés pontos idejét. Mivel az anya nem kórházban hozta világra gyerekeit, az orvosok valószínűnek tartják, hogy a szülést követően rosszul érezte magát és kórházi ellátásra szorult. Éppen ezért felvették a kapcsolatot a környező megyék kórházaival, beleértve Magyarországot is. A gyerekektől DNS-mintát vettek, hogy azonosítani tudják szüleiket.

A két kicsiny tetem jelenleg a Szatmár Megyei Kórház hullaházában fekszik. Az ügyészség engedélyezését követően az önkormányzat temeti majd el saját költségén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: