2015-05-20 14:25:38• hírek • Kocsis Zoltán

Olimpia vödörrel püfölte el Zorót

Három testi sértés ügyében járt el kedden Szatmár megyében az igazságügyi hatóság. A palettán szerepel családi balhé, verekedés és egy nem mindennapi fegyver is.

Ez a nem mindennapi fegyver pedig a vödör! A nagyszokondi Zoro S. kedden tett feljelentést a testi sértés vádjával. A nyomozás során aztán kiderült, hogy az eset még május elsején történt Felsőboldádon. Akkor a valamilyen okból felbőszült Olimpia I. egy vödörrel kezdte el püfölni Zorót. Arra sajnos nem tért ki a rendőrség jelentése, hogy fém vagy műanyag volt a szuperfegyver....

A szatmárpálfalvai Maricica V. azért tett feljelentést a rendőrségen, mert Hiripen összeveszett Ioan V.-vel és annak meg nem nevezett nejével, akik több ütést is mértek testére.

Végezetül kedd este Szatmárnémetiben, a Prahova utcában kitört verekedéshez kellett rendőrt hívni. Stefan H. és az ittas Roland B. között robbant ki vita, ami aztán tettlegességig fajult.

A rendőrség mindhárom esetet jegyzőkönyvbe vette és ütés vagy egyéb erőszakos cselekedetek vádjával büntetőjogi eljárás indult.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: