2014-02-05 20:33:15• hírek • Szatmár.ro

Egygólos Olimpia-győzelem

Az edzőmeccsek sora szerdán vette kezdetét, a Pankota ellen simán nyert az Olimpia.

Elsőként Pankotán lépett pályára a szatmári alakulat, s bár a sárga-kék együttes sok helyzetet kialakított, végül csak egy góllal sikerült legyőzni a házigazdákat. Az összecsapás szatmári góllal kezdődött, Gavrilescu már a 4. percben betalált. A házigazdák a 17. percben egyenlítettek, az első félidő pedig ezzel a döntetlen állással ért véget.

A második félidőben is az első percek voltak az eredményesek: Feier a hatodik percben szerezte meg a győzelmet jelentő találatot. Az Olimpia a két félidőben két különböző felállásban játszott. Csík Tibor kipróbált néhány nemrég érkezett játékost is: Bostina az első ligás Temesvári Politól érkezett, Ungureanu pedig az Astrától - bár ő már játszott egy edzőmeccsen, akkor nem győzte meg a szakvezetést, de kapott még egy lehetőséget.

"A heti felkészülési meccsek után döntünk majd arról, hogy megtartjuk-e őket. A mérkőzést elég mély talajon játszottuk, de azért elfogadhatóak voltak a körülmények, és a fiúk hozzáállásával sem volt gond" - nyilatkozta az edzőmérkőzés után Csík.

Az Olimpia összeállítása:

1. félidő: Suta - Kinczel, Micaş, Toca, Muntean, Gavrilescu, Villand, Roghina, Lucaci, Bostina, Faur.
2. félidő: Miron - Sabau, Muresan, Ene, Roatis, Lemac, Scvarczkopf, Rus, Ungureanu, Feier, Dragos.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: