2014-02-07 19:23:46• hírek • Szatmar.ro

Olimpia: nem marad az élvonal listavezetőjének játékosa

szatmar.ro archívum
szatmar.ro archívum

Péntek délelőtt folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorát a Nagyszalontán edzőtáborozó Olimpia labdarúgócsapata. Csík Tibor és a szakmai stáb két labdarúgót is tesztel a napokban, ám a jelek szerint csak egyikük győzte meg a vezetőket.

Miután szerdán 2-1-re legyőzte a harmadik osztályú Pankota együttesét, pénteken az Olimpia 1-1-es döntetlent játszott a szintén második osztályos Bákó csapatával. A gól nélküli első félidőt követően az 50. percben a moldvai csapat szerzett vezetést, ám ezt Villand a 78. percben kiegyenlítette, beállítva ezzel a végeredményt.

A mérkőzésen pályára lépett két próbajátékos is Sergiu Ungurean és Alexandru Bostina személyében. Előbbi egy 24 éves középső középpályás, aki az ősszel az élvonalbeli bajnoksági tabellát vezető Astra Giurgiu keretéhez tartozott. Pályára azonban egyetlen egyszer lépett, még augusztusban kapott egy percet a Kolozsvári Universitatea ellen. A jelek szerint ő nem győzte meg a vezetőket, szemben  Bostinával. Ő 23 éves, középcsatár és legutóbb a Temesvári Poliban játszott, ám az első osztályban nem lépett pályára a lila-fehérek színeiben.

Ami az Olimpia további programját illeti, szombaton 11.00 órától szintén a nagyszalontai normál méretű műfüves pályán a Váradszentandrás lesz az ellenfél. A tervek szerint aztán szerdán Nyírbátorban a Cigánd, majd pénteken a Bákó, szombaton pedig a Zilah ellen hangol a második osztályra az Olimpia.

Az Olimpia összeállítása: Anca - Muntean, Balau, Ene Iuhas, Gavrilescu (Lemac 60.,), Scvarczkopf (Villand 46.), Micas, Ungureanu (Kinczel 60.), Bujor (Feier 60.), Bostina (Prodan 75.).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: