2014-10-04 15:14:04• hírek • Szatmár.ro

Olimpia: csak egy döntetlenre futotta

Szombaton hazai pályán játszott az Oli, de csak egy pontot sikerült itthon tartani.

Cosmin Bodea, a szatmári csapat edzője sejtette, hogy nehéz összecsapás vár a fiúkra, de valószínűleg bízott a hazai sikerben - mint ahogy a drukkerek is győzelmet vártak az Olitól. A helyszínen azonban csak közel 300 drukker bíztatta a fiúkat, valószínűleg a kedvezőtlen időjárás tartotta otthon az embereket.

A meccs képe is meglehetősen szomorú volt: komolyabb helyzetre 20 percet kellett várni, ekkor is az ellenfél jutott gólközelbe. A második félidőben Bodea csatába küldte Lasót, az argentin csatárt, s bár ő kicsit lendített az Olimpia játékán, csak helyzetet sikerült kialakítania. A második félidő végefelé a hazai gárda került fölénybe, de a támadások közül egy sem ért véget találattal.

A mérkőzést követően az edző elmondta: elégedett a fiúkkal, betartották az utasításait, dolgoztak, futottak, de a kapu előtt "valami nagyon hiányzott".

A drukkerek azonban nem túl elégedettek sem a csapat teljesítményével, sem pedig az edzővel: Csík Tibor nevét nevét skandálták, a csapat teljesítményét pedig szégyenletesnek nevezték.

Olimpia - R. Valcea

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: