2014-04-12 19:40:32• hírek • Szatmár.ro

Olimpia - elúszott a felsőházi rájátszás

Ötezer szurkoló volt kint szombaton az Olimpia mindent eldöntő meccsén - 0-1-re kaptak ki a fiúk.

Nem szabad kikapni - ezzel a címmel harangoztuk be a Szatmárnémeti Olimpia szombati, mindent eldöntő mérkőzését, amelyen a felsőházi rájátszásba való bejutás volt a tét. Ehhez kitűnő lett volna a győzelem, jó a döntetlen... A szombaton elszenvedett vereséggel viszont elúszott a legjobb hat közé jutás.

A Besztercei Gloria valamiféle legyőzhetetlen ellenfél az Olimpia számára: az őszi idényben sem sikerült nyerni ellenük, a két idény közötti barátságos mérkőzés is a beszterceiek győzelmével zárult.

Szombaton 11 órakor mintegy ötezer néző előtt vette kezdetét az összecsapás. Az első percben közel jártak a vendégek a gólszerzéshez: a szögletről beívelt labdát Bruma lőtte a kapufára. A folytatásban a sárga-kék mezesek támadtak, Villand és Bujor veszélyeztette a besztercei Albut kapuját, de gól egyik akcióból sem lett. A szatmári hálóőrnek is volt dolga, Chitu erős lövését kellett hárítania. Lemac és Villand összjátékából sem lett gól, mint ahogy a 33 percben Gavrilescu lövését is hárította Albut.

A szünetet követően, a 66. percben szöglethez jutottak a vendégek, Chitu beívelése Brumához került, aki hat méterről az üres kapuba gurította a labdát. A folytatásban az Olimpia ugyan megpróbált kiegyenlíteni, de ez nem sikerült, ráadásul a 92. percben a házigazdák hálóőrét ki is állították - a helyét cserék hiányában Ene vette át.

Ezzel a vereséggel a Szatmárnémeti Olimpia a 7. helyen fejezte be a bajnokság alapszakaszát.

Szatmárnémeti Olimpia - Besztercei Gloria - 0-1 (66. Bruma)

Az Olimpia összeállítása:

Anca - Muresan, Micas, Ene, Muntean, Gavrilescu, Svarczkopf (77 Dragos), Rus (70 Zsiga), Villand, Bujor, Lemac (54 Feier).

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: