2015-01-13 17:35:45• hírek • Szatmár.ro

Búcsút vesz az Olimpia Gavrilescutól

Hivatalossá vált: a Szatmárnémeti Olimpia közös megegyezéssel szerződést bont Dan Gavrilescuval.

A szatmárnémeti focicsapat közös megegyezéssel felbontja a Dan Gavrilescuval, a csapat középpályásával kötött szerződését - ezt kedden közösen jelentette be a játékos és Dan Babut klubelnök.

Az amúgy igen lobbanékony természetű és a játékostársaival valamint a klubvezetőkkel több esetben is minősíthetetlenül viselkedő játékos már a negyedik ligában az Olimpia keretének tagja volt. A csapatnál töltött négy év alatt megjárta a harmadik ligát is és együtt jutott fel az Olival a román foci második vonalába is. Gavrilescu akkor került a sporttal nem igazán foglalkozók figyelmének is a középpontjába, amikor a Facebookon magyarellenes kijelentést tett, amiért az Országos Diszkrimináció-ellenes Tanács meg is büntette. Emiatt és a csapattársaival szemben tanúsított viselkedése miatt a második csapathoz száműzték 2013 decemberében.

A mostani, véglegesnek tűnő "szakításhoz" a tavalyi év végén, a Mioveni elleni mérkőzést követő összejövetelen történt összetűzés vezetett - erősítette meg Dan Babut klubelnök.

A játékostól megtudtuk: vannak ajánlatai második és harmadik ligás csapatoktól, s ugyan fájó az elválás, de ebben a pillanatban ez tűnik a legjobb megoldásnak. "A csapatnak folytatnia kell nélkülem, és nekem folytatnom kell a karrieremet a csapat nélkül" - mondta Gavrilescu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: