2017-05-19 16:59:53• hírek • Kocsis Zoltán

Olimpia: 10-es!

fotó: digisport.ro
fotó: digisport.ro

Immár tíz mérkőzésre duzzadt az Olimpia nyeretlen bajnokijainak sorozata, miután a sárga-kékek péntek délután 1-0-ás vereséget szenvedtek Targovistén. A találkozó egyetlen gólját Cristian Negut szerezte a 25. percben.

A Targoviste remekel az utóbbi időben hazai pályán, hisz hat meccset számláló győzelmi sorozatát legutóbb a Sepsi tudta megtörni egy döntetlenel. A hazaiak első igazán nagy helyzetüket gólra is váltották a 25. percben, amikor előbb Cristian Cherchez találta el közelről a kapufát, ám a labda visszakerült hozzá. Csinált egy hidegvérű cselt, majd egy másik Cristianhoz, Neguthoz passzolt, aki fejjel már nem hibázott.

A két Cristian a folytatásban is veszélyesen játszott, komoly gondokat okozott az Olimpia kapuja előtt, ám Dascalu több alkalommal is védeni tudott.

A meccs krónikájához tartozik még két meg nem adott büntető. Előbb a 36. percben a hazaiak reklamálhattak egy Negut elleni szabálytalanságot követően, majd az 53. percben a bíró csak szabadrúgást ítélt egy Vasile Pop elleni fault után, pedig az ütközés a hazai tizenhatoson belül történt...

A következő, 36. fordulóban május 24-én, szerdán az Olimpia a Ramnicu Valceát látja vendégül.

A találkozó gólját itt nézheted meg!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: