2012-07-12 10:23:16• hírek • Póti Orsolya

Free Hugs, azaz szabad ölelés Szatmárnémetiben

Július 15-én szabad ölelés és mosoly várja mindazokat, akik csatlakoznak az idei „Free Hugs For Everyone" nevet viselő kampányhoz.

A rendezvényre július 15-én, vasárnap délután 17 órától kerül sor. A kampányban résztvevők a Vasile Lucaciu parkban fognak gyülekezni, onnan pedig a Kossuth-kertig sétálnak Free Hugs (Szabad/ingyen ölelés) feliratú táblákkal a kezükben.

A Free Hugs kampányt Juan Mann kezdeményezte 2004-ben, amikor is kiállt az utcára, és ölelést ajánlott mindenkinek csak azért, hogy legyen jobb a napjuk. A mozgalom tagjai nem csinálnak mást, mint egy free hugs feliratú táblával kiállnak egy forgalmas utcára, és bárkit átölelnek, akik veszik a bátorságot és odalépnek hozzájuk.

Ez egyben kiváló terápia, ugyanis a kutatók szerint öleléskor a testünk olyan anyagot szabadít fel, amely növeli a magunkba és másokba vetett bizalmunkat.

Szatmárnémetiben az elmúlt években néhány fiatal már megszervezte a kampányt, de a lakosság meglehetősen idegenkedve fogadta az ölelésre kész önkéntesek közeledését.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: