2008-11-12 22:35:55• hírek • Csenteri Judit

Olcsóbb repülőjegyek

A nemzetközi gazdasági válság következtében, amelynek eredményeként a lakosság is egyre inkább pénzügyi problémákkal küszködik, a repülő-társaságok jelentős kedvezményeket alkalmaznak egy-egy repülőjegy esetében: tíz vagy akár húsz százalékos kedvezményekben részesítik az utasokat.

Jelenleg, hogy jövedelmezőségüket fenntartsák, a repülőgép-társaságok egy Bukarest-München útvonalra szóló jegyet mindössze 217 euróért értékesítenek, egy Bukarest-Barcelona útvonalra szólót 144 euróért, egy Bukarest-londoni járatra pedig 263 euróba kerül egy repülőjegy. A nemrég érvénybe léptetett árak menet-jöveti járatokra érvényesek.

A kedvezmények ez év végéig érvényesek, s indulás előtt kevesebb, mint egy héttel is megvásárolhatóak - olvashatjuk a capital.ro portálon.

Árengedmények azonban nemcsak európai járatokra vannak. A nemrég még 800 euróba kerülő Bukarest-New York menet-jöveti járatra érvényes repülőjegyet, most mindössze 584 euróért értékesítik.

Ezek, a turisták számára igen kedvező árengedmények egyértelmű, hogy a globális pénzügyi válság kihatásai. Miután a lakosság sokkal körültekintőbben bánik pénzével, a repülőutasok száma is csökkent az elmúlt időszakban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: