2019-10-05 08:32:14• hírek • Bede Emőke

Olaszországban vesztette életét egy Szatmár megyei fiatalember

Egy mindössze 19 éves, a Szatmár megyei Turcról származású fiú közel két hetes kórházi kezelés után vesztette életét egy olasz kórházban.

A trevisotoday.it tudósítása szerint a Mogliano Veneto településen élő fiatalember még szeptember 17-én lett rosszul azt követően, hogy egy helyi parkban, kiskorú barátai társaságában elszívott egy növényi eredetű pszichoaktív szerrel töltött cigarettát. Alin elesett, és sajnos az esés során fejét olyan erősen beverte, hogy a helyszíni ellátást követően azonnal kórházba kellett szállítani. Az orvosokat azonban nem csak a fejét ért hatalmas ütés aggasztotta, hanem az a szer is, melyet a fiatalember elszívott. A páciens két hétig lebegett élet és halál között, szervezete azonban végül feladta a harcot.


Az ügy természetesen nem kerülte el a hatóság figyelmét sem. Elsőként a cigarettában található anyagot kell azonosítaniuk, ugyanis jelenleg még nem egyértelmű, hogy valóban a szer miatt lett-e rosszul az áldozat, vagy a már korábban felfedezett szívproblémája vágta el élete fonalát. Az olasz sajtó információi szerint az autopsziát kedden fogják elvégezni, de az ügyészség már most megindította a nyomozást az ügyben. A hatóság információi szerint ugyanis a tinédzserek ahelyett, hogy tárcsázták volna a mentőket, elszaladtak a helyszínről, a segélyhívást pedig az egyik járókelő indította. Emellett azt is szeretnék kideríteni, hogy a fiú pontosan honnan is szerezte be kábítószert, mely talán a halálát okozta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: