2018-01-20 09:12:55• hírek • Bede Emőke

Olaszországban ellopott motorkerékpárokra bukkantak a petei határőrök

Aki nem mer, az nem nyer -tartja a mondás, és valószínűleg ezt követve vágott bele a motorkerékpár-csempészetbe az a két ukrajnai állampolgár, akik a petei határátkelőnél buktak le.

A két ukrán férfi, Ilie B. és Volodymyr V. péntek délután érkezett meg a petei határátkelőhöz abban reménykedve, hogy ellenőrzés nélkül beléphetnek Románia területére. Természetesen számításaik igen naivanak bizonyultak, ugyanis a határőrök alapos vizsgálatnak vetették alá a Mercedes típusú furgont.
 

Az átkutatás során a határőrök a csomagok között alkatrészekre leltek, majd miután mindet megtalálták, kiderült, hogy ezek voltaképp négy Honda márkájú motorkerékpár darabjai. Sőt mi több, a nyomozás arra is fényt derített, hogy a bicikliket Olaszországból lopták el, ahol azóta is keresik őket.
 

A két férfi ellen egyelőre az alkatrészek szállításának eltitkolása miatt folyik eljárás. Később ez a vádpont azonban változhat, annak függvényében, hogy ők maguk voltak-e a biciklitolvajok vagy csak szállították az alkatrészeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: