2011-04-11 08:41:45• hírek • MTI

Olasz szállodák csak nőknek

Divattá váltak a kizárólag nőknek fenntartott szállodák Olaszországban, a hölgyvendégeknek szóló szolgáltatások közé tartozik az is, hogy a hotelszobákban kifogástalanul működő hajszárító legyen.

A nők rémálmának számít a levegőt alig fújó hajszárító a szállók fürdőszobájában, ez a férfiak igényeit ugyan kielégíti, de a női vendégekre is számító hotelekben minimum hajsütőnek is kell lennie - írta a női szállodák felszereléséről és sikeréről cikkező Il Giornale napilap.    

Itáliában most már egyre több van az úgynevezett "rózsaszín" hotelekből: nők vezette szállodák csak nőknek, ahova férfiak be sem tehetik a lábukat. Van olyan szálloda, amely időszakonként - nők napján vagy a nyári szezonban - fogad kizárólag hölgyeket, mások egész évben női-hotelként működnek.    

A szobalánytól a szakácsig női személyzet szolgálja ki a vendégeket és a szállodában minden a nők kívánságait igyekszik valóra váltani. A szobákban divatlap, sminkkészlet, testápoló szerek, testmérleg, fitneszgép, kölcsönbe vehető klasszikus fekete koktélruha, az étteremben biomenü várja a hölgyeket.    

A női szállók már szakosodtak is: kínálnak külön üzletasszonyoknak szóló menedzser-csomagot, barátnői programot vagy épp szobát gyerekekkel érkező édesanyáknak. "Célunk az, hogy a nők nálunk igazán szabadnak érezzék magukat, tényleg pihenni tudjanak és megszépülve távozzanak"- olvasható az olaszországi női szállodák honlapján.


Hotelek csak nőknek
Hotelek csak nőknek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: