2019-11-11 16:08:24• hírek • Bede Emőke

Olasz hatóságok által körözött férfit fogtak a szatmári rendőrök

Nem volt pihentető vasárnapja annak a turci férfinak, akit a rendőrség emberei előállítottak, majd a Nagyváradi Ítélőtábla melletti ügyészség döntésnének megfelelően 24 órára őrizetbe vették.

A 30 éves férfi ellen az olasz hatóságok adtak ki európai szintű letartóztatási parancsot, ugyanis az illetőt 1 év 4 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték egy személy elleni bűncselekmény miatt. Az ügyészség döntése értelmében a Bihar Megyei Rendőr-felügyelőség 24 órára őrizetbe vette a férfit.


Nem csak Turcon zajlott azonban az élet hétvégén, hanem Avasfelsőfaluban is, ahol a rendőrség rutinellenőrzés céljából félreállított egy autót, melyet egy 54 éves avasújfalui férfi vezetett. Az alkoholszondás vizsgálat során kiderült, a sofőr szeszesitalt fogyasztott indulás előtt, ugyanis leheletében 0,53 mg/l légalkoholszintet mért a készülék. A férfi ellen bűnügyi eljárást indítottak.


A teljes hétvége során pedig több mint 240 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalankodó autósokra, melyeknek összértéke eléri a 80 ezer lejt. Kiegészítő intézkedésként 24 vezetői engedélyt függesztettek fel és bevontak 4 forgalmi engedélyt is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: