2020-02-04 10:13:00• hírek • Fizetett tartalom

Olasz dallamokkal fűszerezett éjszakai fürdőzésre vár az Aquastar

Alkalomról alkalomra nő azoknak a wellness-kedvelőnek a száma, akik az éjszakai fürdőzést választják szombat esti programként a régió kedvenc gyógy- és élményfürdőjében, az Aquastarban.

De ez nem is csoda, hiszen az ilyen szaunázással egybekötött éjszakai pancsolásoknak valóban különleges hangulata van. Aki egyszer belekóstolt ebbe, már nagyon nehezen tud "leszokni" róla. Ha neked eddig nem volt szerencséd e feledhetetlen élményekhez, akkor február 8-án, szombaton irány Aquastar, ahol most egy igazi olaszos hangulatú éjszakai fürdőzésben lehet részed.
 

A legújabb vizes mulatságot ugyanis ez alkalommal a 70-es, 80-as és 90-es évek legnagyobb olasz slágerei teszik feledhetetlenné, de természetesen nem maradnak el a sokak által várva várt szaunaszeánszok sem. Lehetne-e ettől jobb a szombat esti program? Lehetne hát! Hogy tökéletesen teljes legyen az Aquastarban eltöltött néhány óra, az emeleti étteremben ínycsiklandozó ételekkel várják majd a vendégeket.
 

A testet és lelket is felüdítő éjszakai fürdőzés ez alkalommal is 22:00-kor veszi kezdetét és 02.00-ig tart. Egy belépőjegy 30 lejbe kerül személyenként, mely tartalmazza a korlátlan medence- és szaunahasználatot, illetve az óránként szervezett szaunaszeánszokat is. Ne hagyd ki hát te sem a szombati éjszakai fürdőzést: merülj el bátran az olasz dallamok habjaiban.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: