2012-05-31 11:49:56• hírek • Szatmár.ro

Másfél órás koncertet ad Oláh Ibolya

Oláh Ibolya a Családi hétvége vendége lesz - vasárnap 20 órától lép fel a Kossuth-Kertben.

Számos nagyszerű program teszi színessé a hétvégét a családok számára a hatodik alkalommal megrendezett Családi Hétvégén. Számos népszerű zenész is koncertet ad majd: szombaton a Felvidéki Rockszínház, a Szkítia zenekar és a Piramis koncertjeit énekelheti végig a közönség, vasárnap pedig Aradszky László, Janicsák Veca és Oláh Ibolya izzítja a hangulatot.

Oláh Ibolya, az első Megasztár verseny egyik legnépszerűbb felfedezettje egyébként egy másfél órás élő koncerttel lepi meg a szatmári közönséget, amelyen elhangzanak majd eddigi karrierje során kiadott négy albumának a legszebb dalai.

A roma családban született Oláh ibolyának nem volt könnyű élete a sztárrá válásig. Szülei lemondtak róla, nevelőintézetbe került, ahol öntevékenyen kezdett énekelni és gitározni. Sikertelenül próbálkozott néhány alkalommal énekesi vetélkedőkön, míg végül a 2003–2004-es Megasztár (TV2) átütő sikert hozott számára a második helyezéssel. 2004 június 5-én 400 000 ember előtt énekelt egy ingyenes budapesti rendezvényen, amelyen Sting is fellépett. Azóta is rendszeresen hallat magáról: legutóbb 2011-ben jelent meg nagylemeze Nézz vissza címmel. Emellett zenés darabokban is játszik - legutóbb az Aida musical-átdolgozásában kapott szerepet.

Az idén hatodik kiadásához érkezett Családi hétvége a szatmárnémeti RMDSZ, az Ady Endre Társaság, a MADISZ, a MIK és az Aranykapu Kulturális Egyesület együttműködésében jön létre, főszervezője Magyar Lóránd, az RMDSZ városi tanácsos jelöltje.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: