2012-11-23 07:24:15• hírek • Blikk.hu

Oláh Ibolyának már kenyérre sincs pénze

Nem sokáig örülhettünk annak, hogy rendbejött Oláh Ibolya élete. Az énekesnőről egyre riasztóbb hírek érkeztek szerkesztőségünkbe, többen egymástól függetlenül megerősítették: a tehetség ismét padlón van.

Ibolyának nincsenek fellépései, pár hete a legutóbbi menedzsere is kitette a szűrét, úgy látta ugyanis, hogy öntörvényűsége miatt képtelen tovább együtt dolgozni az énekesnővel. Emellett, hasonló okok miatt az Aida címszerepét is másnak adták. Jelenleg Ibolyának semmilyen bevétele nincs. Adósságai egyre csak nőnek, amely miatt információink szerint közel áll a teljes összeomláshoz: anyagilag és lelkileg egyaránt. A hét végén az énekesnő egy hetek óta egyeztetett közös munkát, egy duettdalt mondott le az utolsó pillanatban, mert állítólag ez a helyzet már fizikailag is megviseli.

- Amikor elküldtük neki a zenei anyagunk, nagyon lelkes volt, azt nyilatkozta, szívesen vállalja a közös munkát. Találkoztam vele személyesen, de nekem az jött le első benyomásként, hogy nincs túl jó állapotban. Ő maga meg is erősítette, hogy sajnos nem érzi túl jó magát a sok gyógyszertől, amelyeket az idegrendszeri problémáira szed, de ennek ellenére szívesen vállalná a közös munkát. Majd hozzátette, sajnos van, amikor szó szerint kenyérre sincs pénze - mesélte lapunknak Turcsányi Tibor, akinek végül az utolsó pillanatban egy SMS-t küldött, hogy gyomorvérzése van, és nem tudja vállalni a munkát.

Amikor megkerestük az énekesnőt, hogy megkérdezzük, hogy van, azonnal munkatársunkra vágta a telefont, majd SMS-ben elnézést kért, közölve, a betegsége csak rá tartozik.

A cikk folytatása itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: