2016-11-18 10:14:09• hírek • Szatmár.ro

Oláh Ibolya: egy varázslatos hang, zongorán kísérve a Macskában!

November 25-én, péntek este  folytatódik a MusiCat Caffé&Pub második élőzenés évada: a Cseh Tamás Program támogatásával ismét 10 remek élőzenés produkciót láthat-hallhat a szatmári közönség. Az évadot Pély Barna nyitotta, teltházzal és az egyszemélyes rock-n-rollal, jövő pénteken pedig egy újabb különleges személyiség lép a MusiCat színpadára:

Oláh Ibolya először 2004-ben tűnt fel a Megasztár tehetségkutató műsorban. Azóta számos oldaláról mutatkozott be, mind a zenei, mind a színházi szakmában, melyet különböző elismerései is bizonyítanak. Eddig négy saját lemezt adott ki, melyből kettő arany és platinalemez is lett (Egy sima, egy fordított; Édes méreg).

Karrierjét mindigis jellemezte a különleges, egyedi előadásmód, a megújulás és a tökéletességre való törekvés, melyre a szakma több területén is felfigyeltek. Jelenleg az önálló estje mellett dolgozik új dalain, valamint Presser Gáborral készül közös projektjük év végi bemutatójára, így külön öröm számunkra, hogy számos teendője mellett időt szakított a szatmárnémeti fellépésre.

A különleges szerzői esten Ibolya saját dalait Furák Péter zongoraművész társaságában adja elő, a Magyar Állami Operaház művésze több színházi darab zeneszerzője, pop produkciókban Zoohacker szerzőtársaként is dolgozik.

A koncert november 25-én, pénteken 21 órától kezdődik, társszervezője a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a varázslatos hangulatról a produkció mellett a Kárásztelki pezsgőpincészet Friza gyöngyözőborai gondoskodnak.

És hogy igazán különleges legyen a zenei élmény, Oláh Ibolya szerzői estjére a szervezők csak 100 db 15RON értékű jegyet értékesítenek kizárólag elővételben, ezért érdemes időben jegyet és asztalt foglalni a MusiCat facebook oldalán!

A koncertek a Cseh Tamás Program támogatásával valósulnak meg, ezúton is köszönjük támogatásukat. A magyar élőzene klubszintű, rendszeres szerepeltetésével a MusiCat szinte egyetlenként vállalja fel 2016-ban is a kortárs magyar zenekarok népszerűsítését, a magyar zenei élet kibontakoztatását Szatmárnémetiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: