2011-11-02 09:08:19• hírek • Blikk.hu

Oláh Ibolya: "Lányba vagyok szerelmes!"

Oláh Ibolya vitathatatlanul őstehetség, de az énekesnő - ahogy azt maga is elismerte -, nem bírja a korlátokat, és inkább a saját értékrendje szerint él.

Ezzel szembesülhetett a Blikk olvasó-riportere, P. Zoltán is, aki mobiljával azt rögzítette, amikor Ibolya egy forgalmas parkban barátnőjét megcsókolja és megöleli.

Az énekesnő nem tagadott, nem fenyegetőzött, a Blikknek elismerte: a nála fiatalabb lánnyal – akivel két éve ismerkedtek meg, s egy ideje együtt is élnek - megtalálták a boldogságot.

Mindenki tudott a tiszadobi tiniszerelemről, Pistiről, majd nyílt titokként kezelték Novák Péterrel való viszonyát is, de aztán nagyot fordult a világ: néhány éve Székesfehérváron többször látták az átlagosnál jóval intimebben ölelkezve a színház egy ifjú táncosnőjével.

A művészvilág köreiben már régen szóbeszéd, hogy Ibolya a saját neméhez vonzódik. Mindezt alátámasztja olvasó-riporterünk kisfilmje is, amelyben Ibolya és kedvese kutyusuk sétáltatása közben sem állja meg, hogy csókot váltsanak. Az énekesnő szerelme még körbe is nézett, látja-e őket valaki, de az autójából felvételt készítő férfit - akinek természetesen jár a 10 ezer forint - nem vette észre.

A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: