2012-12-17 09:06:15• hírek • Blikk.hu

Oláh Gergő nyerte az X-Faktort!

Nemcsak hírnevet, de gazdagságot is hozott Oláh Gergőnek a vasárnap esti finálé! Vastag Csaba és Kocsis Tibor után ugyanis 2012-ben ő nyerte az X-Faktort, így egy éven át havi egymillió forintot, egy autót és egy luxusutazást is nyert. Antal Tímea egy igazán szoros versenyben maradt alul Gergővel szemben, az év legjobb női hangja azonban így is az övé.

Oláh Gergő Nógrád megyében, Karancslapujtőn csomagolta be a hamuban sült pogácsát a tarisznyájába, és kezdett hódító útjába. A korábban nehéz körülmények között élő egykori közmunkás győzelmével teljesítheti álmát: feleségének és két gyermekének meg tudja venni azokat a dolgokat, amelyekre annyira vágytak.

Oláh Gergőnek azonban nem volt mindig ilyen szerencséje, az énekes ugyanis korábban is próbálkozott már tehetségkutató műsorban, de akkor nem aratott sikert: a Megasztár 3.-ban nem jutott sokáig.

Ő azonban nem adta fel, ahogy azt a Vasárnapi Blikknek elmondta: gyermekei miatt  döntött úgy, hogy tesz még egy utolsó kísérletet arra, hogy a zenéből éljen meg. Úgy tűnik, helyesen tette, mostanra  révbe ért, ott állhatott az ország legnézettebb műsorának legjobbjai között, sőt! Oláh Gergő mindent vitt.

A cikk folytatása itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: