2012-12-18 10:11:50• hírek • Blikk.hu

Oláh Gergő 58 ezer helyett 1 milliót keres!

Negyvenhétezer forint, plusz a két gyermek után járó összeg, összesen ötvennyolcezer forint. Eddig egészen pontosan ennyit keresett közmunkásként havonta Oláh Gergő, a 2012-es X-Faktor végső győztese, akinek most megváltozott az élete.

Hamarosan ugyanis kézhez kapja az első millióját, amit további tizenegy követ. Ugyanakkor már az első pénzfelvételnél annyi bankóhoz jut, amennyit másfél év alatt tudna csupán keresni. A csaknem pontosan tizenhétszeres összeg nyilvánvalóan nem is kerülhetett volna jobb helyre, mint az Oláh családhoz, ahol a feleség, Niki, valamint a két gyermek, Karla és Denisz Bence a jövőben mindent megkaphat, amit csak akar. Persze Gergő okosan akarja kezelni a hatalmas nyereményt.

Ahogy azt a Blikknek elmondta, kuporgatna belőle, hogy nógrádi albérletüket el tudják hagyni, és egy saját lakásuk lehessen. A dominikai álomúttal viszont nem várna sokat, ha teheti, minél hamarabb repülőre ül, hogy kiélvezze a dicsőség ízét a homokos tengerparton.

Karancslapujtő büszkesége lapunk vendégeként elmondta, biztos benne, hogy csak jót tesz vele az összesen mintegy húszmilliós nyeremény.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: