2008-09-26 10:47:23• hírek • Parajdi Andrea

Oktoberfest Szatmárnémetiben is

Ki ne hallott volna a világ legnagyobb népünnepélyéről a müncheni Oktoberfestről, ahol hetekig minden a legjobb sörökről szól. Ha nem is két héten át, de egy hétvégén a szatmárnémetiek is átélhetik ennek a különleges eseménynek a hangulatát, a szatmárnémeti Back Door Pubban.

A Back Door Pub egyedi, ám hangulatában annál inkább az igazihoz hasonló Oktoberfesttel készül. A finom sörök kedvelői szeptember 26-28-ig különböző programokon vehetnek részt, amelyek egytől-egyig a habos italt állítják középpontba.

 

Most először bebizonyíthatod, hogy Téged senki sem bír felülmúlni sörivásban, s most először ezért a nem mindennapi képességedért ajándékokat is bezsebelhetsz. Ha részt veszel a péntek este rajtoló és egész vasárnapig tartó Beer Racingen, nem kell mást tenned a győzelemért, csupán feljegyezteted a pultossal hány sört fogyasztottál a verseny ideje alatt.

Azonban, ha nem várnál napokat az elismerő sikerre, jelentkezhetsz a szeptember 26-án pénteken megrendezésre kerülő sörivóversenyre. A verseny első három helyezettje 12-12 doboz - Carlsberg, Tuborg, Holsten- sört vihet majd haza. Ugyanezeket a jutalmakat a szombati Beer Curlingen is megszerezheted, ahol annyi lesz a feladatod, hogy egy határozott mozdulattal célba juttasd a söröskorsódat. Vasárnap is ezek az ajándékok várnak a Beer Pong verseny nyerteseire, ahol ismét egy kis ügyességre, no meg jó sörivóképességre lesz szükség.

A Back Door Pub mindenkit vár egész hétvégén a Vasile Lucaciu és a Tudor Vladimirescu utcák sarkán, ahol az akciós italokon kívül az Oktoberfestet idéző zenei kínálat is alapja lesz a jó hangulatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: