2009-07-01 11:20:51• hírek • Szatmar.ro

Októberben lesz az Újpest-Fradi

A tavalyi bronzérmes és negyedik ellen kezd az FTC, Diósgyőrben nyit a Debrecen.

Megtartotta a 2009-2010-es szezon sorsolását a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), amelyben három év száműzetés után ismét érdekeltté vált a 28-szoros bajnok Ferencváros is.

A legeredményesebb magyar labdarúgó klub nehéz szezonkezdet előtt áll, hisz előbb a tavalyi bronzérmes Haladás otthonába látogat, majd az előző szezon negyedikjét, a Zalaegerszeget fogadja.

A bajnoki címvédő Debrecen valamivel könnyebb rajtra készülhet, hisz a diósgyőri vendégjáték után az újonc Pápa és a tavaly pocsékul szereplő Kispest következik. Az Újpest Győrben nyit, majd a Kecskemétet fogadja, aztán Diósgyőrbe utazik.

Az első rangadóra szeptember közepén kerül sor, akkor az MTK látogat az Üllői úti Albert Flórián stadionba. Egy fordulóval később következik a Debrecen-Ferencváros, míg a 10. etap lesz a szezon csúcspontja. Ekkor rendezik ugyanis az Újpest-Ferencváros és a Debrecen-MTK rangadókat. Némileg sajnálatos, hogy az összes rangadót hat fordulón belül rendezik, mivel a 12.-ben Újpest-MTK, a 13.-ban pedig Debrecen-Újpest lesz.
Nézze meg az NB1 teljes programját.



Három év után tér vissza az NB1-be a Ferencváros


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: