2017-10-05 10:01:49• hírek • (x)

Október 28-án 15 órától is lesz A férfiak a fejükre estek előadás

A 19 órától kezdődő előadásra minden jegy elkelt, ezért közkívánatra még egyszer színpadra lépnek a dívák.

A budapesti Thuray Ida színház egy igen közkedvelt előadással érkezik Szatmárnémetibe, melynek címe: A férfiak a fejükre estek! A közönség részéről hatalmas az érdeklődés, a 19 órától meghirdetett előadásra villámgyorsan elkeltek a jegyek, ezért 15 órától még egyszer színpadra lépnek majd a színészek. Erre a programra is jó ütemben fogynak a jegyek, szóval aki nem akar lemaradni, az ne halogassa sokat a belépő-váltást!

Fantasztikus színésznők - mások mellett Sztárek Andrea, Xantus Barbara, Keresztes Ildikó, Nyíró Beáta, Détár Enikő - énekelnek ebben a szenvedélyes és rendkívül mulatságos “szakítás-történetben”! A zenés vígjátékban három becsapott, kijátszott és megalázott, válófélben lévő feleség a főszereplő. De vajon szó nélkül tűrik ezt a helyzetet? Hagyják magukat? Elviselik ezt a helyzetet? Vagy a sarkukra állnak és visszavágnak? Esetleg bosszút állnak? Sok kacagásra készülhet a néző, mert a darabban aztán minden lesz! A nevetéstől a rekeszizmok garantáltan elfáradnak!

A Turay Ida Színház új előadása, Topolcsányi Laura és Berkes Gábor A férfiak a fejükre estek! című zenés vígjátéka, szeretné megmutatni a középkorú nőknek – elhagyottaknak vagy párkapcsolatban élőknek –, hogy a negyvennel és ötvennel kezdődő évszám nem jelenti egyúttal az ajtók bezárását. Nem kell elbújni a világ elől, a barátoktól, a hi­va­tás­tól – tartogathat még az élet valami izgalmasat, sőt, új érzelmet is!

Jegyek kaphatók a színház jegypénztárában.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: