2014-10-04 20:23:59• hírek • Szatmár.ro

Október 20-ig lehet jelentkezni a XV. Partiumi Focikupára

Szatmárnémeti legnagyobb hagyománnyal rendelkező teremfoci-bajnokságát, a Partiumi Focikupát idén is megrendezi az RMDSZ és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK). A torna idén már a XV. alkalommal kerül megrendezésre. A szervezők már várják a futballrajongók jelentkezését.

Akárcsak tavaly, a bajnokságnak ezúttal is a pusztadaróci tornaterem ad otthont. Jelentősen változott viszont az időpont, hisz amíg a tavaly december közepén csaptak össze a csapatok, addig idén október 25-26-án lesz a bajnokság.

A csapatokat a szokásos ásványvíz mellett a szervezők ezúttal is egy finom bográcsossal várják szombat délután.

A lebonyolítási mód idén sem változott, a szervezők ezúttal is tizenkét csapatot várnak. Ezeket három darab négyes csoportba sorsolják, ahonnan az első két helyezett, valamint a két legjobb harmadik jut a negyeddöntőbe. Innen már értelemszerűen egyenes kieséses rendszerben folytatódik a küzdelem. Egy keretben legtöbb 10 személy kaphat helyet, egy csapatban pedig egyszerre öt mezőnyjátékos és egy kapus lehet a pályán. A meccsen a kispályás labdarúgás szabályai érvényesülnek: becsúszni nem szabad, a hazapasszolt labdát kézzel nem szabad megfogni, a kapus kidobással hozza játékba a labdát.

Lényeges változás az előző évekkel ellentétben, hogy egy csapatban sem szerepelhet hivatalosan igazolt játékos! A nevezés csapatlistával történik, a jelentkezési díj csapatonként 200 RON.

Aki részt szeretne venni a XV. Partiumi Focikupán, az október 20-ig jelentkezhet, Muresan Istvánnál személyesen 9:00 és 16:00 óra között az RMDSZ székházban (Mihai Viteazu utca, 10. szám) valamint a 0748931993-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: