2012-10-09 11:29:53• hírek • Szatmár.ro

Október 13 - jótékonysági bál a Kölcsey javára

A Szatmárnémeti RMDSZ, a Szatmárnémeti MADISZ és a Kölcsey Ferenc  Szülői Egyesület a Főgimnázium javára jótékonysági Szüreti Bált szervez a Kölcsey Ferenc Főgimnázium étkezdéjében (M. Eminescu utca 1 szám) október 13-án, szombaton 21.00 órai kezdettel.

A nemes cél, amely életre hívta a rendezvényt, az újonnan felszerelt díszterem hangosításának  megvásárlása.

Az ünnepi műsort az encsi Csikuska (Magyarország) és a szatmári Röpike néptánccsoportok, a báli zenét: a tokaji Parapács (Magyarország) együttes szolgáltatják.

A Szüreti Bál alkalmával az alábbi menü fogyasztható: hidegtál: rántott húsok; zöldségek, sajtok, felvágott, saláták; főétel: hortobágyi palacsinta; natúr csirkemell, krumplipüré, mexikói rizs, kapros szósz, savanyúság; desszert: képviselő fánk; kávé; ásványvíz; 2 dcl. tokaji bor; erdélyi  töltött káposzta. A helyszínen büfé működik.

A rendezvényre meghívókat október 12-ig (14 óráig) a szatmári RMDSZ székházban (Mihai Viteazu utca 10 szám) naponta 9 és 16 óra valamint október 9-ig a Főgimnázium diákjainak szülei az osztályfőnőköknél és tanítóknál válthatnak. Egy fő számára 80 lejbe, két fő számára 140 lejbe kerül a meghívó.
A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: