2016-04-18 13:43:57• hírek • Kocsis Zoltán

Okos klíma – már Szatmáron is!

A távolság immár nem akadály, de nem árt, ha sietünk! Már nem tudományos fantasztikum, hogy útban hazafelé beállítjuk, milyen hőmérséklet fogadjon otthonunkban, a klímaberendezések felszerelését azonban jobb, ha nem halogatjuk sokáig.

A légkondicionáló berendezésekkel kapcsolatban rengeteg tévhit és rémhír terjedt el elsősorban azok körében, akik nem ismerik ezeket a berendezéseket. Maguk a klímák is rengeteget fejlődtek az elmúlt évtizedekben, így mára már el kell felejtenünk azokat a téziseket, melyek szerint a légkondik szárítják a levegőt vagy terjesztik a baktériumokat.

A mai, modern berendezések nem csak egészségesek, de egyre inkább energiatakarékosak, környezetbarátok, hatékonyak is. És okosak! Mára már nem fantasztikum, hanem igenis a hétköznapok része, hogy otthonunktól távolról állítjuk be, milyen levegő fogadjon odahaza. Munkahelyről indulunk hazafelé, vagy hosszabb kirándulásról érkezünk haza - okos telefon, wireless internet és okos klíma kell csak hozzá, és olyan hőmérséklet vár minket otthon, amilyet csak szeretnénk. Mindez pedig már Szatmáron is elérhető!

A klímaberendezések kapcsán két jó tanáccsal szolgálhatunk. Ne csak technikailag, de időben is járjon egy lépéssel előrébb! Legyen előrelátó, ne várja meg a csúcsszezont, szereltesse be előtte a légkondit! Válassza a minőséget! Minőségi terméket és minőségi szolgáltatót! Válassza az Eskimót!

Az Eskimó, amellett, hogy forgalmazza és felszereli a klímaberendezéseket, karban is tartja azokat. Az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es telefonszámon, vagy személyesen az Amaci út 36. szám alatt található székhelyén. Keresse továbbá az Eskimót az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: