2012-12-30 17:22:23• hírek • Póti Orsolya

Ököllel és sörös üvegekkel támadtak a határőrökre

December 29-én négy, alkohol hatása alatt álló személy durva szavakkal sértegette a halmi határrendészet munkatársait. A négy közül az egyik férfi ököllel, egy másik sörösüveggel támadt a határőrökre - mindkettejüket 29 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

A halmi határőrség közelében lévő kocsmában italozott az a négy férfi, aki december 29-én, éjjel 3 óra körül a határrendészet munkatársait sértegette illetlen, trágár szavakkal. Az egyik férfi amellett, hogy illetlen szavakat használt, ököllel támadt a határőrség egyik munkatársára.

A helyi rendőrség emberei azonnal intézkedtek: a felügyelőségre vitték a verekedőt, aki több anyagi kárt is okozott - áll a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség közleményében.

Amíg a hatóság emberei a négy férfi igazoltatásával foglalatoskodtak, más személyek jöttek ki az említett kocsmából, akik sörös üvegeket dobáltak a határőrök felé, eltalálván az egyik határrendészt.

A vizsgálatok szerint a szombat éjjeli esetben a 31 éves L. Marian, a 22 éves V. Adrian, a 30 éves P. Viorel és a 22 éves G. Cristian vett részt.

L. Mariant és V. Adriant 29 napos előzetes letartóztatásba helyezték és a másik két személy ellen is bűnvádi eljárás indult garázdaság miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: