2016-05-06 11:53:34• hírek • Szatmar.ro

Szobácsi, Felméri, Bellus - humor a javából!

Nem kell már sokat várni a felhőtlen kikapcsolódásra, és egy újabb fergeteges humoresten tornáztathatjuk meg a rekeszizmainkat. A Showder Klub sztárjai ismét fergeteges hangulatú humorestet tartanak május 13-án, a SZIN rendezvénysorozat egyik programjaként.

Már nincs sok hátra, ugyanis a hónap elején sokak kedvencei, Felméri Péter, Szobácsi Gergő és Bellus István humorestjét láthatjuk a Szatmári Ifjúsági Napok idei felvonásának keretén belül. Utóbbi két Showder Klubos humorista még soha nem lépett fel városunkban!

Bellus István

Miskolci humorista, (elmondása szereint Miskolc a mediterrán Ózd) aki számítástechnikai eszközök kereskedelmével foglalkozott. 2008 márciusában a Dumaszínház tagja lett, s ugyanezen év őszén debütált az MR1-Kossuth Rádió Kabaréklubjában, majd egy évvel a később a Showder Klubban is.

Szobácsi Gergő bemutatkozása:

Harminc éves vagyok. Amúgy 31 lennék, de egy évig beteg voltam. Sok mindennel próbálkoztam, mielőtt humorista lettem. Szerettem volna szakács lenni, mert a tévében mindig azt láttam, hogy amit elkezdenek főzni, abból találnak egyet készen a sütőben. Próbálkoztam az építőiparral is, mert az kicsit hasonlít a stand up-ra. Ott is egy dolgozik, a többiek meg csak nézik. A humorista szakmát egy barátomnak köszönhetem, aki mindig belőlem akart meggazdagodni. Ha főztem valamit, akkor éttermet akart nyitni, ha csináltam, mondjuk egy koktélt, akkor meg kocsmát. 2010-ben meséltem neki egy viccet, és most itt vagyok! Örülök, hogy így alakult, mert embereket nevettetni jó. És néha még ők is élvezik.

Felméri Péter

Humora nem ismer határokat. Kolozsváron született, megjárta Amerikát, hogy a harlemi metróban bolyongva, a Central-parki kerekerdőt megkerülve végül a budapesti Dumaszínházban találja meg a számítását.

Végzettségét tekintve informatikus, a rajongói szerint viszont nem normális, persze csakis a szó legnemesebb értelmében. Sajátos látásmódját, csak még egyedibb beszédstílusa múlja felül, amit rajongótábora szívből jövő nevetéssel díjaz, már jóval a poén előtt.

Tőle tudjuk, mi jár az olasz maffiagalambok fejében, amikor a házak falát rugdossák, mi áll a hullócsillag-jelenség hátterében, és azt is, valójában hogyan készül a román autóipar több évtizedes sikerterméke.

A rendezvény a szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia előadótermében fog lezajlani. Ha eljönnek a humorestre, Önök is megbizonyosodhatnak arról, hogy valóban a minőségi humort képviselik a vendégeink.

A nagyszerűnek ígérkező humorestre a belépők már megvásárolhatók elővételben a MIK székhelyén (RMDSZ székházban, Mihai Viteazu utca 10. szám), hétköznaponként 9:00 és 17:00 óra között! A jegyek az előadás napján is kaphatóak lesznek még, a helyszínen 25 lejes vételáron!

www.facebook.com/SZINhivatalos - a SZIN hivatalos FB oldala

www.facebook.com/events/113886542353512 - a STAND UP COMEDY esemény link

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: