2016-10-12 12:22:39• hírek • Szatmár.ro

Ők nyertek jegyet a Nemdisznóláb-humorestre

Október 12-én, szerdán, 19 órakor a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában mutatják be a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter új humorestjét.

"Idén is nagyon hülye címet választottunk az új turnénknak - ez a Szomszédnéni és Felméri Péter esteknél már hagyomány -, "Nemdisznóláb" címmel tudtommal még senki sem lépett színpadra. Most, amikor mindenki búcsúkoncertet ad és felbomlik, mi úgy gondoltuk, hogy inkább összeállunk, és baráti jobbot meg egy egész estés kabarét nyújtunk a közönségnek." - nyilatkozta Bálint Ferenc, a Karinthy-gyűrűs Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat tagja.

Felméri Péter, a Showder Klub sztárja, izgatottan várja a legújabb találkozást: „Amikor 2013-ban útnak indítottuk az első Erdély-turnénkat, még nem tudtuk, hogy mekkora lendületet ad nekünk egy ilyen körút, amin minden nap más városban léphetünk fel. Azóta ez már a negyedik turnénk és egyre jobban élvezzük. Mindegyikre új poénokat írtunk, és nem lesz ez másként idén se. Már izgatottan várom, hogy újra útnak induljunk és elmesélhessem a közönségnek a legújabb történeteimet."

Jegyeket elővételben az RMDSZ székházban (Mihai Viteazul/Rákóczi utca 10. szám, 9-16 óra között), illetve a szabad helyek függvényében az  előadás előtt lehet váltani a helyszínen. Az egész estés kabaréra a belépő ára 25 lej.

A szervezők és a Szatmár.ro nyereményjátékán négy egyszemélyes belépőjegyet sorsoltunk ki a humorestre. A szerencsések: Bartha Orsolya, Szabó Arnold, Riedl Gabriella Mária és Szököcs Zsuzsanna Enikő. Gratulálunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: