2015-05-19 08:01:12• hírek • Blikk.hu

Ők az RTL KLub új álompárja

A híradós párja szintén nem ismeretlen a nézők számára: a híradós kedvese a Barátok közt Berényi Ágnese, Gubík Ági (38).

Noha a szerelmesek egyelőre próbálják munkahelyükön is titkolni a kapcsolatukat, az elmúlt két hónapban egyre szorosabb lett közöttük a viszony, nemrég pedig egy szerelmes hosszú hétvégére is elutaztak Isztambulba. Pechjükre meglátták őket.

- Egyszerre jöttem vissza velük, egy gépen utaztunk. Mivel általában sokat nézem az RTL Klub műsorait, azonnal felismertem Szellőt, aki nem volt egyedül. A Barátok közt egyik szereplője volt vele, aki Berényi Ágit játssza a sorozatban.

Gubík Ági nagyon jól nézett ki, sugárzott róluk a boldogság, és bár arra mindketten kínosan ügyeltek, hogy látványos, szerelmes gesztusokat ne tegyenek egymás felé, érezhető volt a bizsergés közöttük. Egyértelmű, hogy együtt vannak - mesélte olvasó-riporterünk, akinek természetesen jár a 10 ezer forint.

A Blikk kiderítette: a felvidéki színésznő és Szellő lassan két hónapja alkot egy párt. Megismerkedniük könnyű volt, hiszen az RTL Klub székháza és a Barátok közt stúdiója ugyanabban az épületben van, ráadásul a két részlegen belül van is átjárás. A közös étkezde például tökéletes hely arra, hogy akár észrevétlenül is egymás mellé sodródjanak, és időt töltsenek el közösen anélkül, hogy az nagyon feltűnő lenne.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: