2013-12-23 16:02:37• hírek • (x)

Ajándékozzon egészséget az új évre szeretteinek!

Az AquaMedica kezelőbázis nemrég nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben az AquaStar termál- és élményfürdő épületegyüttesében.

Sokszínű szolgáltatásainak köszönhetően segít Önnek egészsége megőrzésében, helyreállításában, illetve lehetőséget biztosít a szeretteiről való gondoskodásban.

Az AquaStar szolgaltatásai közül igénybe vehetőek szakorvosi rendelések, valamint hidro-fizio-kinetoterápiás kezelések. A kezelőbázisban minden hétköznap 10 és 18 óra között igényelhetőek a szolgáltatások, előzetes bejelentkezés és egyeztetés alapján. Minden héten kedden és szerdán Dr. Barabasi Carmen és Dr. Matiz Carmen rekuperációs szakorvosok végzik a konzultációt, illetve havonta az AquaStar vendégorvosa Dr. Filipescu Ileana reumatológus Kolozsvárról.

A fizioterápiás kezelések igénybevételéhez szükséges egy szakorvosi javallat vagy küldőpapír, az egyéb gyógyászati szolgáltatások esetében elegendő a kezelőorvos javaslata, vagy az általa kitöltött küldőpapír.

A kinetoterápiás foglalkozásokat egyénileg és csoportosan is igénybe lehet venni, úgy a vízben, mint a teremben. Célja az izomzat helyreállítása, az izomzat megerősítése,  a mozgékonyság  biztosítása. Fokozza a szervezet terhelhetőségét, növeli az ízületek mozgékonyságát, javítja a koordinációt és az egyensúlyérzetet, relaxáló hatása van, segít a helyes testtartás kialakításában vagy visszaállításában.

Az AquaMedica szolgáltatásai jóvoltából azok is gyógyultan térnek haza, akiknek gyógymasszázsra van szükségük, de kipróbálhatják a hidromasszázs jótékony hatását is, melynek lényege, hogy a víz alatt, szabályozott erősségű vízsugárral masszírozzák a test különböző részeit.

Különlegességnek számít környékünkön az iszappakolás is, mely rendelkezésükre áll az AquaStar épületében helyet kapó korszerű felszereléssel ellátott kezelőközpontban.

A gyógyászati szolgáltatásokkal kapcsolatban bővebb felvilágosítás kapható a 0361-409-888-as telefonszámon, az aquamedicasatumare@gmail.com e-mail címen és természetesen személyesen a helyszínen is.

Az AquaMedica ünnepi akciós csomagjai megvásárolhatóak saját részre, vagy ajándék-utalvány formájában!

Ha az új esztendőben változtatni akar  életstílusán, gyógyulni szeretne, vagy megóvni egészségét, keresse bátran és bizalommal az Aqua Medicá-t!



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: