2013-12-27 11:52:37• hírek • (x)

Óévbúcsúztató és újévköszöntő éjszakai fürdőzés

Szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Aquastarban, az aquapark január 1-jén is várja a vendégeket.

Óévbúcsúztató és újévköszöntő éjszakai fürdőzés lesz az Aquastarban szombaton, december 28-án. Az aláfestő-zene igazi szilveszteri házibuli-hangulatot idéz majd - retro slágerek keverednek napjaink legjobb zenéivel. Újra itt lesz Mátészalkáról Sanyi bácsi, a szatmáriak körében igen népszerű szaunamester, aki szaunaszeánszt fog tartani. A fürdőzés szombaton, december 28-án 22:15-től veszi kezdetét és szokás szerint 2:30-ig tart.

Az Aquastar éj végéig érvényes akciói:

Ünnepi árak decemberben az Aquastarban:

Az ünnepi időszakban igen kedvezményesen lehet igénybe venni a fürdő szolgáltatásait. Felnőttek számára az egész napra szóló belépő csak 30 lejbe kerül, a diákok és nyugdíjasok pedig 20 lejes áron válthatnak napijegyet, a gyerekek belépője pedig csak 15 lejbe kerül. Sőt, decemberben az aquapark folytatja a Hétköznapi kényeztetés programot is, ami azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig, azaz minden munkanap 10 és 13 óra között csak 12 lejbe kerül a belépőjegy, kortól függetlenül!

A hétfő a gyermekek napja

Az Aquastarban a hétfői nap a gyermekeké: minden felnőtt vagy nyugdíjas jegy kifizetése esetén egy gyermek ingyen léphet be a vizek birodalmába. Az akció az idei év végéig tart és minden gyermekre érvényes 14 éves korig.

Családi kedvezmény minden szombaton

A jegy lényege, hogy szombatonként egy háromtagú család esetében a 0-14 éves korú gyermek számára a belépés ingyenes, a négy tagú, kétgyermekes család esetében pedig mindkét gyermek térítésmentesen léphet be az Aquastar aquaparkba. A családi kedvezmény egy felnőtt és egy gyermek esetében is érvényes.

Kedvezmény a jó jegyekért

Ha az ellenőrzőben két tízes van beírva egymást követően, vagy a kisebbek esetében két nagyon jó (foarte bine) minősítés szerepel az aktuális hónapban, az I-VIII. osztályos tanulók térítésmentesen élvezhetik ki az aquapark fürdő-szolgáltatásait - ha felnőtt-kísérővel érkeznek!

Az év minden napján, télen-nyáron várja vendégeit az Aquastar - a Vizek Birodalma. Ünnepi nyitva tartás:

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: