2005-10-18 08:29:26• hírek • Szatmár.ro

Öcsi bácsit átverték

A 330 milliós bevételből csupán 2,5 jutott a névadónak a Real Madrid vendégjátéka nyomán.

 

Az elmúlt napokban több brit napilap - a The Daily Telegraph, a Daily Mail és az Evening Standard - is foglalkozott a Real Madrid és a Puskás-válogatott között Budapesten rendezett, augusztusi labdarúgó-mérkőzés pénzügyi vonatkozásaival, a legendás Pancho szenvedéseivel.

Hétfői publicisztikájában Jeff Powell - akit nemrégiben az év sportriporterének választott a szakma - provokatív időzítésnek nevezi David Beckham állítólagos követelését madridi fizetésének megduplázására. A Daily Mail munkatársának számítása szerint Beckham a következő négy évben összesen negyvenmillió fontos (14,7 milliárd forintos) jövedelemre számít. Az újságíró érzéketlennek nevezi a trófeát sem angol válogatottként, sem Real Madrid-játékosként nem szerző Beckham igényeit Puskás kálváriájának fényében.

A Real Madrid látszatra szívmelengetően reagált a hírre, miszerint a 78 éves Puskás - aki oly sokat tett a futballbolygó leghíresebb és leggazdagabb klubjának megalapozásáért - az Alzheimer-kórhoz hasonló tünetekkel járó idegrendszeri betegsége miatt huszonnégy órás kezelésre szorul - így a cikkíró. Csak a 3-1-es Real-győzelemmel végződött találkozó után derült ki, hogy a spanyolok alaposan lefölözték a jótékony célú találkozó hasznát. A 892 ezer fontos (330 millió forintos) bevételből a pénzügyi nehézségekkel küzdő Puskásnak eddig mindössze két és fél millió forint jutott.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: