2019-06-28 04:55:14• hírek • Blikk.hu

Obszcén üzenetekkel zaklatja egy őrült a Barátok közt sztárját

A Barátok közt Harmath Szonjáját alakító színésznő folyamatosan obszcén leveleket kap, többször próbálták feltörni a privát Facebook-oldalát, ráadásul a levélíró azokat a rajongóit is fenyegeti, akiknek Bátyai válaszol egy-egy hozzászólására. A színésznő most besokallt, úgy döntött, lépéseket tesz a zaklató ellen. Kijelentette, ha nem marad abba az üzengetés, feljelentést tesz.

– Korábban feltűnt egy kommentelő, aki többször írt nekem, ám mivel nincs időm és lehetőségem mindenkinek válaszolni, felháborodott és elkezdett durva dolgokat írogatni. Letiltottam, ám most előkerült valaki, aki nem biztos, hogy ugyanaz az ember, de a szóhasználata nagyon hasonlít a korábbira – kezdte Bátyai Éva. – Obszcén, beteg dolgokat ír, rendszeresen azt próbálja velem közölninyomdafestéket nem tűrő stílusban, hogy szerinte senki nem kíváncsi rám, semmi keresnivalóm ott, ahol vagyok – sorolta a színésznő, aki elmesélte, hogy az illető létrehozott a nevében egy oldalt, azt hazudva, hogy a korábbit feltörték.
 

– Páran be is dőltek neki. Nehezen értem el, hogy letiltsák az oldalt, de végül sikerült. Ám nem adta fel, újra próbálkozott – mesélte Éva, akinek elege van abból, hogy nem hagyják békén.

 

– Bevallom, amellett, hogy most már dühít ez az egész, egy kicsit meg is ijedtem, hiszen ez nemcsak rólam szól, hanem a családomról is. Gyerekeim vannak, és azt gondolom, van egy pont, amikor meg kell húzni a határt, és azt mondani, eddig és ne tovább. Az utolsó csepp az volt, amikor megtudtam, hogy az egyik kiskorú rajongómat megfenyegette, mert váltottunk pár kommentet a közösségi oldalamon – háborodott fel a színésznő, aki kijelentette, ha nem maradnak abba a zaklató és fenyegető üzenetek, feljelentést tesz.

– Szerencsére van lehetőség, hogy egy ilyen ember ellen intézkedéseket tegyünk, és azt gondolom, meg is kell lépni, mert senkinek nincs joga másokat ilyen módon bántani.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: