2007-10-30 21:35:17• hírek • Szatmár.ro

Kylie, a pop és a stílus ikonja

nkylieminogue1Kylie Minogue az első nő, aki megkapta a Brit Trust elismerést, mint a pop és a stílus ikonja.

A bbc.com információi szerint hétfő este Londonban tartották az angol zeneipar egyik kiemelkedő eseményének számító Music Industry Trust Prize díjátadóját.

A rangos elismerést a díjátadó tizenhat éves történetében először egy nő vehette át, Kylie Minogue személyében, akit mint a „pop és a stílus ikonjaként” díjazott a zsűri. A díjat korábban olyan zenészek vehették át, mint Sir Elton John és Peter Gabriel.

„Hihetetlen megtiszteltetés, hogy én kapom a díjat! Nagyon jól esik, hogy így is elismerik a munkámat.” – nyilatkozta az ausztrál énekesnő, akinek hamarosan megjelenik új stúdiólemeze.

„Mélységesen tisztellek, mint előadót. És, mint minden férfitársam a bolygón, nem tudok ellenállni a szépségednek. Még fontosabb azonban, hogy a bátorság és kitartás szimbóluma lettél.” – mondta egy videoüzenetben Sting, utalva az énekesnő harcára a rákkal.

A ceremónia végén – ahol Kylie húga, Dannii is fellépett – Kylie előadta egyik első nagy slágerét, az I Should Be So Lucky-t, Jamie Cullum kíséretével.
 
danubius.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: