2008-02-13 22:17:25• hírek • Anna Szelényi

A szexi stílus szabályai

Ha túlzásba viszed a mély dekoltázsú blúzok és az ékszerek használatát könnyedén átbillenhetsz a rossz ízlés oldalára.

Sokszor jobb a "mindent mértékkel" alapszabály szerint öltözködni, ha meg akarjuk őrizni szexi kinézetünket.
Dekoltázs

A nap bármely szakában is jutna eszedbe, hogy felfed melleid egy részét, hagyj egy kis helyet a fantáziának is. Természetesen, ami a dekoltázst szexivé varázsolja, az nem más, mint annak nagysága.
Ha a természet igazán nagylelkű volt veled, akkor vigyázz arra, hogy csak enyhén villantsd meg kebleidet, nehogy túlságosan felhívd a figyelmet. Ha nem tartozol a „megáldott” hölgyek kategóriájába, akkor próbálj ki egy mélyebb formulát, de ne vidd túlzásba.
Akárhogy is, jusson eszedbe, hogy minél inkább nő a dekoltázs mérete, annál inkább el kell kerülnöd a más helyek felfedését.

Has

A csípő részének felfedése igazán izgalmas dolog lehet, abban az esetben, ha nincsenek úszógumik. Ám az egész has felfedése (még akkor is, ha edzett) nem igazán ajánlott, csak ha éppen napozni, vagy a fitneszterembe készülsz.
Még egyszer felhívnánk a figyelmet, hogy a dekoltázs, lábak és has egyszeri felfedése, nem éppen egy szerencsés választás. Tartogass pár trükköt a tarsolyodban, ne kínáld fel magadat tálcán.

Ékszerek

Minél kevesebb, annál jobb. Ha egy pár túlméretezett fülbevalót választottál, felejtsd el a nyakéket és fordítva. Ugyanakkor elfelejtheted a szemöldök-, orr- vagy nyelv- piercinget is.

Anyagok

Próbáld meg, amennyire lehetséges, hogy a beszerzett ruháid természetes anyagokat tartalmazzanak.
Az esztétikai megjelenés mellett, ezek a ruhák tapintásra is finomak és komforthelyzetet teremtenek.
Minden, ami mű, olcsó ruházati cikk látszatát kelti, így kinézeted is kérdéses lesz. Ettől függetlenül ne téveszd össze a fürdőruhákat az utcai ruházattal. Ezek tartalmazhatnak más anyagokat, hiszen szükség van rájuk a rugalmasságuk miatt.

„Agresszív” részletek

Azaz: állatminták, fényes anyagok, bőr, nagyon szűk ruhák, mély dekoltázsok, színes, giccses ruhák, nagyon szűk nadrágok, lakk, hálós, nyúlós anyagok, láncok, túlzásig díszített kiegészítő, cipők, nadrágszíjak, stb.
Elégedj meg egy rock vagy punk stílusú példánnyal és győződj meg róla, hogy azt kellőképpen ellensúlyozza az öltözeted többi része. Egy állatmintás szoknyát nyugodtan kombinálhatsz egy fekete blúzzal, vagy egy bőrnadrágot egy testhezálló felsővel. Vigyázz azonban, hogy a nadrág ne keltse azt az érzést, hogy bármely percen szétrepedhet.

sarkacskaSarkak

Minél inkább rövidül a szoknyád, annál inkább csökkenniük kell a cipők sarkainak is. A magas sarok, rövid szoknya látványa kétes gondolatokat ébreszthet a megfigyelőkben. Érdemes megjegyezned, hogy a magas sarkú cipők sokkal szexisebbek egy nadrág, vagy egy térdig erő szoknya kíséretében.

Sz.A.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: