2009-06-16 16:17:11• hírek • MTI/Reuters

Obama stílusosabb Brad Pittnél

Barack Obama már a filmsztárokat is háttérbe szorítja; egy felmérés szerint az amerikai elnök a világ férfi divatikonjait maga mögé utasítva lett a legstílusosabb férfi.

A háromezer férfi megkérdezésével elvégzett kutatás eredménye szerint a 47 éves államfő mögött Brad Pitt végzett a második helyen. Míg Obamánál az egész világot lenyűgöző öltönyviseletét emelték ki, addig a filmsztárnál azt hangsúlyozták, hogy farmernadrágban és öltönyben is stílusos tud lenni.

A OnePoll.com által megkérdezettek szavazatai alapján harmadik helyre David Beckham került, akinek divatos stílusa a világ egyik legtöbbet fotózott férfiarcává tette a focistát.

"Barack Obamának nagyszerű érzéke van a divathoz, ami kétségtelenül hozzájárul népszerűségéhez" - mondta a kutatást megrendelő Thomas Pink nevű brit luxus divatmárka igazgatója. "A világ vezetői és a politikusok nem az öltözködésükről híresek, ezért is jó, hogy Obama révén egy olyan férfi is van köztük, akit érdekel a megjelenése" - tette hozzá Jonathan Heilbron.

A lista negyedik helyét Daniel Craig angol színész, James Bond megtestesítője szerezte meg, míg az ötödik helyre Al Pacinót szavazták a megkérdezettek. Az első tízbe még George Clooney, Bill Nighy, Clint Eastwood, Will Smith, illetve a több mint húsz éve elhunyt Andy Warhol fért be.


Obama és Pitt - jelenleg ők a legstílusosabb férfiak
Obama és Pitt - jelenleg ők a legstílusosabb férfiak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: