2017-02-23 23:13:46• hírek • Blikk.hu

Ő váltja Sarka Katát

Hat hónap egyedüllét után újra boldog Hajdú Péter! Eszter személyében talált rá a szerelem a tévésre: a hölgy 28 éves, civil, és szeretne a jövőben is a háttérben maradni. A Story magazin közölt fotókat a válófélben lévő producerről és fiatal kedveséről. Hajdú Péter a Blikknek megerősítette, hogy egy párt alkotnak.

- Igen, valóban új kapcsolat van az életemben - vallotta be a Frizbi műsorvezetője, akitől felesége, Sarka Kata tavaly júliusban költözött el a gyerekekkel közös otthonukból. Házassági válsága óta Eszter az első nő, aki közel került a showmanhez.

- Nagyon friss még a kapcsolatunk, ezért sokat nem szeretnék róla elárulni. De igen, Eszter van az életemben, hat hónap egyedüllét után készen állok az újrakezdésre. Nem szerettük volna idő előtt felfedni a kapcsolatunkat, de természetesen bujkálni sem akarunk, viszont még egy kis időre van szükségünk - tette hozzá Hajdú, aki a megjelent képek után nem látta értelmét, hogy tagadja a kapcsolatot. Sikerült barátnőjét, Esztert is elérnünk.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: