2008-06-11 17:50:29• hírek • Szatmar.ro

Madonna válik?

 Bár a pletykák az utóbbi időben elhalkultak, úgy tűnik Madonna házassága mégis válságban van.

Nagyon úgy tűnik, hogy bár a pletykák a válásról egy időre mindig elhalkulnak, Madonna és férje között még sincs minden rendben - Az énekesnő a minap Guy Ritchie és a jegygyűrűje nélkül ünnepelt.

 

 Nagy dínom-dánom közepette kapták Londonban lencsevégre Madonnát a minap - A popdíva egyik jónevű étteremből a másikba vonult jókedvűen, baráti társaságával. A hírek szerint azt ünnepelte, hogy hosszú hónapok keserves hercehurcája után végre hivatalosan is örökbe fogadhatta a már régóta családjában élő afrikai kisfiút, David Bandát - adta hírül a Now magazin.

Az énekesnő azonban nem a férjével együtt örült a sikeres adoptálásnak - Guy Ritchie egyáltalán nem volt a helyszínen. Sőt, Madonna a jegygyűrűjét sem viselte, és amikor a vakuk rávillantak, fel is tartotta gyűrűtlen kezét - talán ezzel is jelezve, felesleges a találgatás...?

Az egyik étteremben dolgozó bennfentes a lapnak nyilatkozva elmondta, két napon át ünnepelt a világsztár, de egyik alkalommal társasága kísérte el, másodjára pedig nagy barátnőjével, Gwyneth Paltrow-al koccintgatott.

Hivatalosan persze senki sem erősítette meg, hogy Madonna válni készülne. A sztár nem tett ilyen bejelentést, szóvivője pedig mindent cáfol. Ugyanakkor a szóbeszéd már tavasz eleje óta terjed, hogy a házaspárral bajok vannak. Egyre ritkábban látni őket együtt, és meglehetősen megbízható források azt is elmondták, hogy Guy és Madonna már csak a gyerekek miatt színlelnek. A hírek szerint az énekesnő azért is félt nyilvánosságra hozni a házassági problémákat, mert attól tartott, ismét akadály gördülhet az örökbefogadás elé. Vajon most, hogy már megvan a kisfiú, kibukik az igazság?

ma.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: