2010-09-14 15:12:26• hírek • Szatmár.ro

OKOS 2.0 konferencia: márkaépítés & netes pletykák

Már néhány hete megnyílt a regisztráció a második Online Kommunikációs Stratégiák konferenciára, melynek október 22-én a marosvásárhelyi Perla Hotel ad otthont. Az érdeklődők október 4-ig kedvezményes áron jelentkezhetnek a www.okoskonferencia.eu/regisztracio.php címen.

Seer László, a Transindex marketingigazgatója szerint a rendezvény főként azokat vonzza, akik az online marketing és kommunikáció térhódításával élen szeretnek járni a ügyfeleikkel, partnereikkel való szakszerű kapcsolattartásban és kapcsolatépítésben. Az idén a rendezvény az online márkaépítés és internetes pletykák témakörének megvitatását célozza, a szakmában jártas magyarországi és hazai előadók prezentációja, illetve egy délutáni kerekasztal-beszélgetés révén.

OKOS 2.0 nyereményjáték: három személy ingyenes részvételt nyerhet a konferenciára, amennyiben szeptember 13. (00:00) és szeptember 23. (23:59) között a következő üzenetet írja ki az OKOS konferencia Facebook-oldalán található üzenőfalra ( www.facebook.com/okoskonf ):

"OKOS 2.0 konferencia - Márkaépítés és netes pletykák (október 22. - Marosvásárhely)"

A nyerteseket sorsolás útján választják ki szeptember 25-én, és szeptember 26-án értesítik őket Facebook-üzenetben. A neveket a rendezvény Facebook-oldalán is közzéteszik. Amennyiben a nyertesek között lesz olyan személy, aki már regisztrált, az illetőnek a konferencia napján visszafizetik a részvételi díjat.

A második Online Kommunikációs Stratégiák konferencia programja, noha még részben kidolgozás alatt áll, megtekinthető a www.okoskonferencia.eu/program.php címen.


Okos 2.0 konferencia - október 22-én lesz Marosvásárhelyen
Okos 2.0 konferencia - október 22-én lesz Marosvásárhelyen


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: