2009-02-01 15:07:11• hírek • Ferenczi Noémi

Nyüzsgés az ócskapiacon

A hóesés sem szegte kedvét az ócskpiacra járó szatmáriaknak, ugyanis, most vasárnap is nagy volt a nyüzsgés a piacon és a mellette lévő kisállatok árusítására kijelölt részen.

Aki.vasárnap kilátogatott a szatmárnémeti ócskapiacra csak nehezen bukkanhatott rá egy-egy parkolóhelyre, hiszen a piac közelében lévő helyeket, a környéken lévő kisutcákat beleértve, már a reggeli órákban elfogalták. Nehéz lenne felsorolni, hogy a dél körülig tartó vásáron hány féle terméket kínáltak az árusok. Vasárnapról-vasárnapra érdemes kilátogatni, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor, mire akad rá a standok között bóklászó érdeklődő.

Sokan, mivel nincs bérelt standjuk, a földre terített műanyagzacskókon kínálták termékeiket, többnyire lábbeliket. A most vasárnapi ócskapiacon is nagy érdeklődés övezte a használt ruhás standokat. Sok árus óriási kupacba rakva kínálta a használt ruhaneműket. Jó állapotban lévő, használt lábbelikből sem volt hiány, párjáért - amennyiben jól tud alkudni a vásárló - jutányos áron hozzá lehet jutni. Az antik tárgyakat, illetve egyéb másodkézből való használati- illetve dísztárgyakat árusítók sem panaszkodhattak, hiszen az egész délelőtt folyamán ezen árúcikkek is igen keresettek voltak.

Vasárnap is nagy nyűzsgés volt az ócskpiacon

Sokan válogattak a használt ruhadarabok közül

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: