2006-02-13 20:40:20• hírek • Szatmár.ro

Nyuszilányok szópárbaja

222.jpgA nyuszis magazin két címlaplánya, Kelemen Anna és Dundika egymásnak ugrott

Az ember azt gondolná, hogy az "egy csapatban játszók" mindig kitartanak egymás mellett. Nos úgy tűnik, a nyuszis magazin két címlaplánya, Kelemen Anna és Dundika nem igazán osztja ezt a nézetet.

Noha a Buzera sztárja nem sértésnek szánta megjegyzését, mégis sikerült felbőszíteni vele kolléganőjét. Cseppet sem szerényen ugyanis azt nyilatkozta: érdekesebbnek tartják az átlagnál ezért sikerült bekerülnie a médiába.

"Két lehetőség van: valaki megáll egy adott szinten - ilyen például Dundika -, vagy elindul a pályán, és kihasználja a lehetőségeket" - hangzott a mondat, ami teljesen megdöbbentette a civilben Hajnalka nevet viselő egykori vetélytársat. "Jobban járok, ha nem foglalkozom vele, mert csak felidegesítem magam" - nyilatkozta feldúltan a szépséges teremtés, aki azért sem értette a nemtelen támadást, mivel elmondása szerint ő volt az egyetlen, aki szóba állt Annával.

"Egyébként is ugyanannyit szerepelek, mint ő, csak kicsit minőségibb dolgokba nyúlok. Lehet, hogy a lexikális tudásom valóban nem olyan nagy, de az életben megállom a helyem" - mesélte a huszonkét esztendős szépség, aki nem is kíván többet foglalkozni a témával. Inkább azzal foglalkozik, hogy üzleti terveit valóra váltsa, de addig is leszögezte: inkább a jövőjére gondol, mintsem a hírnévre. (Napi Ász híre alapján ma.hu)

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: