2011-04-10 10:25:25• hírek • M. T. R.

Nyuszilány dorombolt a Joyban

Playmate Party volt a nagykárolyi Joy Clubban. A 2007-es esztendő playmate-je, Beke Yvette érkezett a nyugat-szatmári megyejogú város legütősebb szórakozóhelyére. A forró hangulat egyből megteremtődött.

Yvette barátnője, mint a férfiálmok megtestesült ápolónője kényeztette a tekinteteket. Vonaglását ugyanakkor persze messze nem csak az erősebb nem tagjai bámulták tágra nyílt szemekkel... Műsora után érkezett az éj fénypontja. Mint a testi örömökbe beleszerelmesedett apáca lépett fel a pódiumra. Alakjával a jelenlévők legnagyobb örömére előttük ismerkedett meg. Felfedezett, s ezzel pedig feltárult minden egyes porcikáját. A Palyboy nevű férfiújság címlaplánya mindenkit elkápráztatott, valósággal a nyuszis lányok villájába varázsolta a mind jobban ámulókat.

Ezután igazi partifeeling uralkodott el: ahogy annak lennie kell, riszáltak a dögösebbnél dögösebb csajszik, s pózoltak a partiarcok. Mega ütős parti kerekedett ki ez alkalommal is a Joyban. A zenéről, az ütemről, a parti lüktetéséről szombat éjjel is Dj Starx és Dj Ede gondoskodott. Bánhatja, aki otthon maradt!


Nyuszilány dorombolt a Joyban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: