2012-05-10 11:42:50• hírek • Szatmár.ro

Nyugdíjasokkal találkozott Ilyés

A szatmárnémeti Reménység Központban találkozott a város időseivel csütörtök reggel a polgármester. - Látogatásom célja az volt, tájékoztatott Ilyés, hogy értesülhessek azokról a problémákról, ami a város idős korosztályát érintik és hogy lássam, sikerült-e olyan dolgokat megvalósítanom, ami az ő életkörülményeiket javítja.

A találkozón részt vevő mintegy ötven nyugdíjas főleg személyes problémáival állt elő, de általános megoldanivalókkal is akadtak: ingyenes buszozást szeretnének a Transurban járatain, de örülnének annak is, ha optimizálni lehetne a városi járatok közlekedtetését.

- Örömmel nyugtáztam, hogy a lakótelepi járdafelújításoknak, zöldövezet-kialakításoknak, új padok kihelyezésének megvan az eredménye, tette hozzá Ilyés, hiszen az idősek örülnek annak, hogy van hová sétára vinni az unokákat és van hol megpihenni séta közben. Az egészségügyi intézmények bővítése, felújítása, modernizálása szintén ezt a korosztályt érinti leginkább - fűzte hozzá.

A Reménység Központ lakói régi vágyukat is tolmácsolták a polgármester felé: kuglipályát szeretnének, ehhez kérték a polgármesteri hivatal hozzájárulását.

Ilyés megígérte, utánanéz mit tehetnek ez ügyben és ha egy lehetőség van rá, kiveszik a részüket a kuglipálya-építésből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: