2016-03-09 12:33:54• hírek • Szatmár.ro

Nyugat-magyarországi turnén a Brighella Bábtagozat

Bárány Boldizsár című előadásával Pécsett, Kaposvárott és Balatonbogláron vendégszerepelt február 29. és március 7. között a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Brighella Bábtagozata.

A Sramó Gábor m. v. által rendezett, itthon nagy sikernek örvendő előadást a pécsi Bóbita Bábszínházban, a kaposvári Bábszíntér programsorozatban és a balatonboglári Családi Matiné keretében láthatta a magyarországi közönség.

Szabó Magda meseszövegét Szász Ilona alkalmazta bábszínpadra, a produkció rendezője pedig Sramó Gábor, a pécsi Bóbita Bábszínház igazgatója, aki nem először dolgozott a szatmári bábosokkal, korábban szintén ő vitte színre a nagysikerű, azóta több itthoni és magyarországi helyszínen megfordult, Chandler-mesék alapján készült Mesék a nyúlról és a rókáról című előadást.

A Bárány Boldizsár című előadás bábjainak, jelmezeinek és díszletének tervezője Bodor Judit, aki évek óta a bábtársulat munkatársa. A bábokat Bandura Emese, Bandura Tibor, Nagy Anikó és Nagy Tamás kelti életre, meghívott színész-vendégként pedig Péter Attila Zsolt, a társulat prózai tagozatának művésze szerepel az előadásban, aki egyébként hangszeren is közreműködik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: