2018-02-18 07:18:48• hírek • Agerpres

Nyomtatvánnyal fogja a felettes jelezni, ha szokatlanul viselkedik egy tiszt

A belügy bevezet egy nyomtatványt, amelyben, ha a rangidős tiszt egy alkalmazottnál 'bizonyos atipikus viselkedési formát tapasztal', jelezheti ezt a pszichológusnak - tájékoztat a minisztérium közleménye.

Az idézett forrás szerint a nyomtatványt és az ehhez tartozó módszertant, bevezetik a belügy összes fegyverneménél. Az intézkedést a közlekedési rendőrségnél az év elején történt incidenssel indokolják.

'A legfontosabb az alkalmazottak megismerése. (...) Bevezetésre kerül egy új formanyomtatványt, amit a rangidős tisztnek kell kitöltenie és eljuttatnia a pszichológushoz abban az esetben, hogyha atipikus viselkedési formát (ezek pontosan leírja a nyomtatvány) tapasztal egy alkalmazottnál' - írja a közleményben.

A nyomtatvány a pszichológus 'segítőeszköze'.

'Innentől kezdve a pszichológus azt mondhatja, hogy nincs semmi probléma, vagy megelőző jellegű ajánlásokat fogalmazhat meg, például hogy monitorizálni, vagy korlátozni kell egy bizonyos időszakra a fegyverviselést, vagy valamilyen pszichikai, vagy pszichiátriai tesztre kell jelentkeznie az alkalmazottnak" - tájékoztat a közlemény. 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: