2013-05-16 17:56:57• hírek • Kocsis Zoltán

Nyomd le Oncescut, ha tudod!

Mutassuk meg, hogy keményebbek vagyunk, mint a bukarestiek! Noha kisebb a fizetésünk és többet adózunk, mint ők, mutassuk meg a szatmári virtust: nyomjuk le Ion „Iron" Oncescut.

Aki számára nem ismerős a név, el kell mondanunk, hogy Oncescu ötször nyert világ- és egyszer Európa-bajnokságot karbirkózásban - azaz skanderben. Az ír kocsmai játék modernizált változatában pedig egyedülálló rekordot állított fel 2012 februárjában, amikor nem kevesebb, mint ezer embert nyomott le Bukarestben - mindezt egy maratoni, nyolc órás versenyen. Ezzel beírta magát a Guinness világrekordok könyvébe is.

Oncescu most először látogat Szatmárnémetibe és kihívta a szatmáriakat: május 17-19., azaz péntek és vasárnap között várja a bátor jelentkezőket. A nevezők létszáma korlátlan, az elképesztő teherbírású sportoló ugyanis bármennyi kihívóval képes megküzdeni.

Aki úgy gondolja, megpróbálja erejét és szerencséjét, az péntek és vasárnap között látogasson el a Kazinczi és a Kölcsey (Stefan cel Mare és Iuliu Maniu) utcák sarkán található Grand Mall-ba. Itt elbeszélgethet a sportolóval, aláírásokat kérhet tőle, fényképeket készíthet vele. A belépő 5 lej. Az esemény teljes programja megtalálható a www.grand-mall.ro oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: