2014-05-07 17:18:20• hírek • Szatmár.ro

Nyolcadszor szervez jótékonysági gyalogmaratont a Caritas

Idén május 17-én szervezi meg a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet szokásos jótékonysági gyalogmaratonját. A család éve alkalmából az idei rendezvény bevételét a rászoruló családok megsegítésére fordítják. Az akcióra hétfő óta lehet előregisztrálni.

A maraton idén új útvonalon megy majd végig, a startra viszont ez alkalommal is a Caritas régi központbeli (Piata Libertatii tér 20. szám) székhelye előtt kerül sor. A gyaloglók innen az újközponton áthaladva a Szamos töltésen mennek majd végig és a Kossuth-kertbe érkeznek. Az esemény keretén belül számos izgalmas meglepetésben, szórakoztató programokban lesz részük. Idén is alkalom nyílik tombolavásárlásra, mely által számos értékes nyeremény vihető haza.

Mint minden évben, ez alkalommal is sor kerül előregisztrációra a szervezet székhelyének titkárságán. A lehetőség május 5 óta adott, délelőtt 8 órától délután 16 óráig várják az előregisztrálókat. A szervezők megkérnek minden kedves résztvevőt, hogy a szolidaritás nevében lehetőség szerint öltsenek piros vagy fehér színű trikót.

Az érdeklődők a részvételi díj befizetése által személyesen is támogathatják a rászoruló családok ügyét. Ez egy személyre 8 lejbe kerül, tíz éves kor alatt ingyenes, csoportos jelentkezések esetében pedig kedvezményes díjak lépnek érvénybe, így 3 személynek, 18 lej, 5 személynek, 30 lej, egy iskolai osztálynak pedig 60 lej a részvételi díj.

A maraton napján a regisztráció reggel 07.45-kor kezdődik, majd 08.45-kor dördül el a rajtpisztoly. Az esemény fő támogatója az Autonet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: